Home Home Onbekend 06-nummer? Met deze trucjes kun je zien wie je gebeld heeft

Onbekend 06-nummer? Met deze trucjes kun je zien wie je gebeld heeft

Heb je wel eens een gemiste oproep gehad op je telefoon van een onbekend 06-nummer? Het kan frustrerend zijn om niet te weten wie er heeft gebeld, vooral als het belangrijk leek. Gelukkig zijn er enkele trucjes die je kunt gebruiken om de identiteit van de beller te achterhalen. In dit artikel delen we verschillende handige methoden waarmee je kunt ontdekken wie er achter een onbekend 06-nummer zit.

Via Whatsapp:
Een eenvoudige truc is om het onbekende nummer toe te voegen aan je contactenlijst en te controleren of de persoon een Whatsapp-account heeft. Als het nummer gekoppeld is aan een Whatsapp-account, kun je mogelijk de profielfoto en naam van de persoon zien. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd werkt als de persoon geen profielfoto heeft ingesteld of als deze alleen zichtbaar is voor zijn/haar eigen contacten.

Via Facebook:
Een andere methode is om het onbekende nummer in te voeren in de zoekbalk op Facebook. Veel mensen hebben hun mobiele telefoonnummer gekoppeld aan hun Facebook-account. Als het nummer is gekoppeld aan een Facebook-account, verschijnt het account mogelijk in de zoekresultaten. Houd er rekening mee dat deze methode alleen werkt als de persoon zijn/haar nummer heeft gekoppeld aan zijn/haar Facebook-account. In de zoekresultaten kun je mogelijk ook berichten vinden waarin anderen klagen over hetzelfde nummer, bijvoorbeeld als het om spam gaat. Dit kan je helpen te bepalen of meer mensen er last van hebben gehad.

Nog steeds geen succes? Geen zorgen, er zijn meer manieren om te proberen! Deze methodes lees je op de volgende pagina.play-sharp-fill