Home Home Gebruik dit middeltje en je gootsteen is binnen één handomdraai glanzend schoon

Gebruik dit middeltje en je gootsteen is binnen één handomdraai glanzend schoon

Om te beginnen, moet je ervoor zorgen dat de gootsteen helemaal droog is. Gebruik een doek of keukenpapier om alle zichtbare voedselresten en ander vuil te verwijderen. Zodra de gootsteen helemaal droog is, kun je beginnen met het strooien van de bloem.

Voor het schoonmaken van je gootsteen met bloem heb je ongeveer vier eetlepels bloem nodig. Strooi de bloem gelijkmatig over de hele gootsteen. Gebruik vervolgens een droge doek om de bloem in circulerende bewegingen te verspreiden en in te wrijven. Terwijl je dit doet, zul je merken dat de bloem begint te werken en dat hardnekkig vuil en voedselresten beginnen los te komen.

Blijf de bloem inwrijven totdat je tevreden bent met het resultaat. Je zult versteld staan ​​van hoe schoon en glanzend je gootsteen eruitziet na het gebruik van bloem! Als je klaar bent, veeg je de bloem weg met een droge doek of keukenpapier en geniet je van je stralende schone gootsteen.

Deze truc met bloem is niet alleen effectief voor het reinigen van de gootsteen, maar het kan ook worden gebruikt voor andere oppervlakken in de keuken en badkamer, zoals de badkuip en het toilet. Het is een goedkope en milieuvriendelijke manier om je huis schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Hoewel deze truc met bloem geweldig is om je gootsteen schoon te maken, moet je er wel voor zorgen dat je de bloem nooit door de gootsteen spoelt. Dit kan verstoppingen en andere problemen veroorzaken die je niet wilt.

Kortom, bloem is een eenvoudige en effectieve manier om je gootsteen en andere oppervlakken in je huis schoon te maken. Het is milieuvriendelijk, goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste keukens. Dus de volgende keer dat je merkt dat je gootsteen er niet zo schoon uitziet als je zou willen, probeer dan deze truc met bloem en zie het verschil dat het kan maken!

Toevallig ook problemen met een verstopte gootsteen? Bekijk dan snel de onderstaande video: