Home Home Vrouwen opgelet: Slaap eens zonder BH en zie wat er met je lichaam gebeurt (werkt echt)

Vrouwen opgelet: Slaap eens zonder BH en zie wat er met je lichaam gebeurt (werkt echt)

Een te strakke beha kan ook leiden tot striemen. Deze striemen blijven achter in je weefsel en laten bijna geen ruimte over voor de huid om te herstellen. Het resultaat kan blijvende afdrukken zijn, iets wat de meeste mensen liever vermijden.

Voorstanders van bh’s tijdens het slapen

Aan de andere kant beweren sommige wetenschappers dat het prima is om met een beha te slapen. Ze suggereren zelfs dat het dragen van een beha ’s nachts kan bijdragen aan het behoud van een strakkere boezem en het verminderen van rimpels in je decolleté.

Kortom, de meningen zijn verdeeld. Uiteindelijk moet je doen waar jij je het prettigst bij voelt. Als je ervoor kiest om met een beha te slapen, zorg er dan voor dat je een beha draagt waarbij je borsten de kans krijgen om te ademen en die niet te strak zit. Het belangrijkste is dat je comfortabel slaapt en je lichaam de rust krijgt die het nodig heeft. Slaap jij met een bh aan? En ga je dit nu aanpassen? Laat het ons weten door te reageren onder het bericht op Facebook. Vergeet ook niet om het artikel te delen!