Home WTF Dit is het bizarre vermogen van Andre van Duin

Dit is het bizarre vermogen van Andre van Duin

André van Duin, de onbetwiste koning van de lach, heeft gedurende zijn lange carrière menig Nederlands hart veroverd met zijn ongeëvenaarde gevoel voor humor en zijn iconische televisieoptredens. Maar wie is de man achter de grappen en grollen?

Geboren op 20 februari 1947 als Adrianus Marinus Kyvon in Rotterdam, ontdekte André al op jonge leeftijd zijn passie voor entertainment. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel maakte hij naam als een van de meest geliefde komieken van Nederland. Door de jaren heen heeft hij talloze memorabele televisieshows en komische sketches gepresenteerd, waarbij hij miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd hield met zijn unieke humor en innemende persoonlijkheid.

Naast zijn televisiewerk heeft André ook zijn sporen verdiend in de muziekwereld, met hits als “Willempie” en “Er staat een paard in de gang”. Zijn veelzijdigheid en creativiteit hebben hem tot een van de meest iconische figuren in de Nederlandse entertainmentindustrie gemaakt. Benieuwd naar zijn vermogen? Die vind je op de volgende pagina!