Home Home Zij smeert iedere ochtend baking soda op haar tanden. Waarom? De reden zal je verbazen!

Zij smeert iedere ochtend baking soda op haar tanden. Waarom? De reden zal je verbazen!

Groenten en fruit wassen
Veel mensen gebruiken azijn gemengd met water om hun groenten en fruit te wassen om de pesticiden op de schillen kwijt te raken. Maar wist je dat je dit ook moet doen voor groenten en fruit die je toch al schilt? En wist je ook dat er een effectievere manier is om ze schoon te maken? Hier is hoe het kan: pak een grote kom die groot genoeg is voor je fruit en groenten, en vul die met water gemengd met 3-4 eetlepels baking soda. Dit hangt af van de hoeveelheid voedsel die je in de kom doet, natuurlijk. Laat ze ongeveer 12-15 minuten weken en spoel ze tenslotte af. Houd ze wel in beweging of duw ze naar beneden om ervoor te zorgen dat ze goed worden schoongemaakt.

Badkamer schoonmaken
Het schoonmaken van de badkamer kan een hele klus zijn, omdat het zeep uit de badkamer aan de glazen deur of op de badkamertegels kan blijven plakken. Dit is natuurlijk geen prettig gezicht omdat het kan lijken alsof er vlekken op zitten. Dus, wat is het geheim van het schoonmaken van je badkamer om van vlekken en zeep uitschot af te komen? Dat is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een half kopje baking soda en meng het met witte azijn totdat het verandert in een pasta. Breng deze pasta aan op de oppervlakken die je wilt schoonmaken, en laat het ongeveer 15 minuten zitten totdat je het afspoelt met water of schoonmaakt met keukenpapier.

Afvoer ontstoppen
Het ontstoppen van afvoeren in je huis kan een heel gedoe zijn, want de eerste stap die je neemt is de loodgieter. Of je grijpt naar de gootsteenontstopper, wat best lastig kan zijn. Maar, zelfs de in de winkel gekochte producten helpen niet altijd bij het ontstoppen van je afvoer. Wist je dat er een makkelijke en goedkope manier is om dit te verhelpen? Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen volgen: giet 1/2 kopje baking soda in de afvoer, en giet direct daarna 1/2 kopje appel cider azijn. Vergeet niet dit af te dekken, want het kan als een kleine vulkaan in je gootsteen uitbarsten. Omdat, je weet wel, wetenschap. Wacht ongeveer 5 minuten, en zet heet water op om het helemaal weg te spoelen. Haar huis ruikt altijd geweldig en wij hebben haar geheim ontdekt. Wat dat precies is? Je komt erachter op de volgende pagina…