Home Home Supertip: doe kruidnagels in een banaan om een stuk beter te kunnen slapen!

Supertip: doe kruidnagels in een banaan om een stuk beter te kunnen slapen!

Slaapproblemen kunnen ons dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Als je moeite hebt met in slaap vallen of onrustige nachten ervaart, heb ik een geniale truc voor je die je alleen een banaan en wat kruidnagels kost. In deze korte video laat ik je zien hoe deze twee ingrediënten je enorm kunnen helpen in je dagelijkse leven. Om te beginnen, pel je de banaan en steek je een paar kruidnagels in het vruchtvlees. Ongeveer 10 tot 15 kruidnagels zijn voldoende. Vervolgens plaats je de banaan met de kruidnagels in een pan en voeg je een halve liter water toe.

Zorg ervoor dat de hele banaan onder water staat en laat het geheel 10 minuten sudderen. Na het sudderen laat je de vloeistof afkoelen en giet je deze door een zeef. Het resultaat is een heerlijke bananenthee doordrenkt met de smaak en geur van kruidnagels. Deze thee moet je ongeveer 30 minuten voor het slapengaan drinken, en het zou je nachtrust aanzienlijk moeten verbeteren.

Maar hoe werkt deze geniale truc precies? Zowel bananen als kruidnagels bevatten voedingsstoffen en stoffen die kunnen helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Bananen zijn een natuurlijke bron van melatonine, het hormoon dat je slaap-waakcyclus reguleert. Ze bevatten ook magnesium en kalium, mineralen die spierontspanning bevorderen en stress verminderen.

Lees snel verder en bekijk de video op de volgende pagina.