Home Creatief De hele zomer laat ze een zak met water in haar tuin hangen, en stopt er muntjes in. Waarom? Uitstekend om te weten!

De hele zomer laat ze een zak met water in haar tuin hangen, en stopt er muntjes in. Waarom? Uitstekend om te weten!

Het is weer bijna zomer, dus we kunnen weer beginnen aan die gezellige barbecues en warme avondwandelingen. Er is echter één ding dat een rustige zomeravond kan verpesten… Wat is het? Vliegen!

Gelukkig hebben we een veilige manier gevonden om vliegen uit de tuin te houden. Het is veiliger om vliegen uit te roeien dan om chemische producten of vliegenmeppers te gebruiken, en het is ook efficiënter. Vliegenmeppers en andere chemicaliën kunnen worden gekocht om vliegen te bestrijden, maar deze strategie is veiliger en sneller.

U heeft waarschijnlijk al het materiaal dat nodig is om deze zak te maken. Om de anti-vliegenzak te maken, moet u het volgende hebben: een hersluitbare plastic zak, zout, limoensap, en een paar pepermuntjes.

>

Eerst moet je een mengsel van zout en limoensap maken. Wanneer je klaar bent met roeren, doe je het in een hersluitbare plastic zak die bijna vol is. Voordat je de centen in het zakje doet, doe je er vijf in. Als je klaar bent met het mengsel in de zak, sluit je hem af.

Om de zak aan de boom te hangen, gebruik je een paperclip. Door de zak aan de boom te hangen voorkom je dat hij scheurt. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over vliegen in uw tuin. Als u een grote tuin heeft, hang dan meer zakken op. U hebt alleen dit nodig om de vliegen op afstand te houden!