Home Verhalen Een badmeester zag iets verrassends gebeuren in dit zwembad. Het lijkt normaal, maar ik zou het gemist hebben als ik niet oplette. Wow!

Een badmeester zag iets verrassends gebeuren in dit zwembad. Het lijkt normaal, maar ik zou het gemist hebben als ik niet oplette. Wow!

Wat mij opviel aan de video was dat strandwachten en badmeesters hard werken om mensenlevens te redden. Het was meteen duidelijk hoe snel ze waren om iemand van de verdrinkingsdood te redden uit deze video.

Als je goed naar het jongetje in het zwembad kijkt, zie je zijn armen boven zijn hoofd naar iets reiken. Helaas verdrinken er nog steeds honderden kinderen per jaar in zwembaden, en de meeste van hen zijn in residentiƫle zwembaden waar er geen badmeesters zijn. Als u een ouder bent, houd dan uw kinderen in het water in de gaten.

Wanneer u een zwembad in een woonwijk bezoekt, zorg er dan voor dat u de aanwijzingen en veiligheidsregels van de badmeesters opvolgt. Bekijk hieronder: