Home Creatief In plaats van gebruikte theezakjes weg te gooien na het lezen van dit, zul je ze nu bewaren.

In plaats van gebruikte theezakjes weg te gooien na het lezen van dit, zul je ze nu bewaren.

We drinken elke dag veel thee, dus op het werk, in de keuken en op andere plekken hebben we er moeite mee. Ook gooien we veel gebruikte theezakjes weg, wat jammer is omdat je tijd en geld kunt besparen door ze te recyclen tot afwasmiddel . Gebruikte theezakjes op deze manier gebruiken is slechts een van de vele manieren waarop je ze kunt recyclen. Hieronder staan vijf manieren om tijd en geld te besparen door ze te gebruiken.

TIPS VOOR GEBRUIK
Heeft u ooit last gehad van zonnebrand, muggenbeten, koortslip of andere wonden? Gebruikte theezakjes die zijn afgekoeld, kunnen op een brandwond worden gelegd om het ongemak te verlichten en uitdroging tegen te gaan. Thee beperkt namelijk de bloeddoorstroming en voorkomt bloedingen, die door vernauwing van de bloedvaten verkleuringen op wonden en blauwe plekken veroorzaken.

Door de bloeddoorstroming in uw ogen te stimuleren, zullen de koude theezakjes en theïne (het cafeïne-equivalent van thee) donkere kringen en wallen helpen uitwissen. De tannine in de thee helpt zwellingen en verkleuringen van de ogen te verminderen.