Home Home Maak kennis met de nieuwe gele sponsjes van de Wibra. Wat een wondermiddel!

Maak kennis met de nieuwe gele sponsjes van de Wibra. Wat een wondermiddel!

Heb je al gehoord van de Scrub Daddy? Deze innovatieve schoonmaakhulp uit Amerika heeft inmiddels de harten van velen veroverd en je hebt hem waarschijnlijk al zien liggen bij winkels zoals de Wibra. De Scrub Daddy verwierf bekendheid dankzij het televisieprogramma Shark Tank in 2012. Wat begon als een grap, groeide al snel uit tot een geliefd product – en terecht! De Scrub Daddy functioneert net als elke andere spons, maar hij gaat langer mee en kan meer zeep vasthouden dan de meeste andere sponzen.

De Scrub Daddy is gemaakt van polymeer en wordt zacht wanneer je hem met warm water afspoelt, maar behoudt zijn stevigheid wanneer je hem met koud water afspoelt. Dit maakt hem perfect voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Een ander groot voordeel is dat de Scrub Daddy veilig is voor mensen met een gevoelige huid of die gevoelig zijn voor irritatie door schoonmaakproducten. Hierdoor is het een geweldige keuze voor het schoonmaken van je huis zonder je zorgen te hoeven maken over schade of irritatie.

Lees snel verder op de volgende pagina.